beats by dre cheap

Presuda (ne)časnog suda u Hagu

Ljudi ne mogu još uvijek da vjerujem šta nam se dogodilo danas. Definitivno na ovom svijetu nema pravde. Nešto što je toliko bilo očigledno i za šta su postojali dokazi nije se uspjelo dokazati. Ovo više nije stvar rata u Bosni i Hercegovini ovo je pokazatelj koliko evropa mrzi Bosnu i Hercegovinu a isto tako se može povezati sa strahom od islama.

Ako nekom nije jasno ja ću da mu ponovim, u ovoj zemlji srbi su klali nevini narod pod projektom velike srbije za koju je direktno odgovorna država srbija. Međutim taj zločin, tu agresiju i genocit "časna i presvijetla" evropa ne priznaje. Možda ih je stid što su mogli zaustaviti krvoproliće a nisu, ali u to ne želim da ulazim. Samo se pitam kako je onima koji su izgubili svoje najmili, srebreničanima, onima koji su ostali invalidi zbog genocida kojeg su učinli srbi. Da li bi sada bošnjaci trebali da čine genocid nad srbima, ako je to već nekažnjivo. Kako nakon ovakve presude ne biti nacionalista? Samo nek nam je Bog na pomoći, ali izgleda da nama ni on ne može pomoći.

Sutra će na trgu Bosne i Hercegovine u Sarajevu biti održan miting povodom ove presude i pozivam sve normalne građane da sutra budu tamo i da pokažemo koliko smo jaki, da nećemo pokleknuti jer nismo pokleknuli ni kada je bilo najteže.

_Patriotski blog_
http://patriotskiblog.blogger.ba
26/02/2007 19:43